En resa till Kristianstad

En resa till Kristianstad

Godmorgon bloggen! Ni vet hur jag i vanliga fall brukar skriva om vad som händer uppe i Dalarna, det här inlägget kommer inte riktigt bli som det brukar vara. Jag är på en resa för att hälsa på mina föräldrar och har efter många om och men äntligen kommit fram till Kristianstad. Dock så är det tveksamt när jag kommer härifrån, kärran måste nämligen in på en bilverkstad. Med tanke på att det är fredag och att jag inte har lyckats få tag i någon bilverkstad än så är det tveksamt att det blir gjort under helgen. Jag tror att felet ligger någonstans i motorn för det började låta väldigt konstigt när jag närmade mig Kristianstad och jag vågar inte ta risken att köra hem med en halvkass motor. Hursomhelst så är jag åtminstone framme nu och det var tur att jag han komma fram utan att bilen la av på vägen, det hade inte varit så fint att bli stående mittemellan Kristianstad och Dalarna. Min plan var att åka hem på söndag igen men det lär inte bli fallet om inte det finns någon bilverkstad i Kristianstad som är öppen på helgerna, men det känns väldigt tveksamt. Det kanske finns någon i närheten som är öppen men samtidigt så vet jag inte hur långt jag kan köra bilen. Anledningen till att jag befinner mig här är naturligtvis för att fira mors dag, det känns ganska självklart att åka ner och fira mamma. Det är inte så ofta vi ses i vanliga fall, så det gäller att ta varje chans som dyker upp och dessutom så var jag ledig idag med så det passade perfekt att åka hit ner. Nu får ni alla ha en skön helg och passa på att njuta av det fina vädret, glöm heller inte bort mors dag på söndag.  


Kommentarer är stängda.